Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 15. syyskuuta 2011

viideskymmenes merkintä (same shit, different day)

Tiedättekö mitä?
Elämä on aika jännä juttu.
niinku se, kun en nyt oo jutellu hirveesti kenenkään muun paitsi Olivian kanssa niin oon taas altistunu Tuisku-versumille, josta oon just päässy eroon, tai ... sanotaam mielummin, että josta oon pyrkiny eroon jo pari vuotta.
Olivia on ihna.
Mutta Monroe-versumissa on viihtyisää kans ja enemmän mun tyyppisiä ihmisiä kun Tuiskussa.
Oon nyt sitte taas menossa fanityttöämään uuteen paikkaan.
Se on On The Rocks.
Siellä on ensin tän kuun lopussa se Andy McCoy ja Dave Lindholm-keikka, josta oon jauhanu joka paikassa liikaa ja sitten joulukuun alussa siellä on Gingerin keikka sen uudella bändillä, sinne oon nyt menossa, koska GINGER on <3. Sen edellisen merkinnän se ensimmäinen linkki eli se POPin haastattelu, oli nähty tietysti ennenkin, mut siin ku kirjotin tota edellistä merkintää, kävi niin että pistin sen epähuomiossa pauselle just kun Sammy sanoo että "se pyys mua panee Lucindaa" ja sitten repesin, katsoin sen uudestaan ja sain selville miten se sen tarkotti. "Se pyys mua panee Lucindaa... (kolmen sekunnin tauko) guestlistille."' noin se sanoo. En qwertyuiopå^^âsdfghjklöä**<>zxcvbnm,.-_ enää jaksa odottaa marraskuun alkua oikeesti, koska sitten on taas niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Jättimäiset bileet ettei mitään rajaa.

TAVASTIAN KEIKAT ON JOKU RAKKAUS.

Mun "luova kirjottaminen" ei etene ja se johtuu just siitä, kun täällä on netti, niin sit vaan pörrään netissä ja saan kaikki ihmiset inhoamaan itteäni.

mä haluaisin mun inspiraatiot takas, muttakun niitten kaikkien jatkot häipy kun mun edesmennyt kännykkä sitten totta kai kuoli.
Haluan kirjottaa.
Haluan keikalle.
Haluan miehen, tai naisen, mutta jonkun jota saa halia, jolle saa ja voi kertoa murheita, jonkun joka ei juokse karkuun mun typeryyksiä.

luin tossa tänään aiemmin mun tän blogin vanhempia tekstejä ja tajusin et mun keikkahehkutukset saattaa olla ainoita hyviä tekstejä, ainoita tekstejä, jotka ei jää lupauksen tasolle.
olen hyvä fanittamisessa ja jotenkin myös kirjottamisessa, tai ainakin fanittamisesta kirjottamisessa.

kiitos kaikki jotka jaksaa tätä lukea.

ootte.
ihania.

1 kommentti:

  1. niin ootkin ihana :) ja hyvä fanittamisesta kirjoittamisessa :)

    VastaaPoista