Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 9. syyskuuta 2012

MIKSI KAIKKI DISSAA RECKLESS LOVEA/ miksi mua hävettää myöntää kuuntelevani sitä

Joopas. Eli. Olin tässä eilen katsomassa kyseistä bändiä Nosturissa ja en melkein lähtenyt sinne koko keikalle. Keikka oli mun neljäs kyseiseltä bändiltä. Ja se, miksi en siitä tuolla kylillä huutele, on se, että tunnen niin paljon ihmisiä, joiden mielestä kyseessä oleva bändi on paska ja Olli vaikka mitä. Kuitenkin Reckless Love on osa mun pyhää kolminaisuutta ja mua sattuu, ihan joka kerta,kun joku haukkuu sitä. (Mun pyhä kolminaisuus: Michael Monroe, The 69 eyes ja Reckless Love) Olli ei ole mitään muuta, kun äärettömän helvetin seksikäs mies. Reckless Love saattaa ottaa vaikutteensa kasarista ja Michael Monroelta, mutta mä en näe sitä pahana asiana enää. Ja silti mä tiedän ja olen varma siitä, että mulla on kavereita (AINAKIN SIIS FACEBOOKISSA), jotka ei siitä pidä ja sen takia mä koen, että mun pitää olla hiljaa siitä. tiiän, että se on typerää, että mä en pysty olemaan kauaa kaapissa asian kanssa. Tiiän myös sen, etten osaa (vielä) kutsua itseäni niitten "faniksi". Tiiän myöskin sen, että pidän kuitenkin salaa Ollia aika ihanana. Sekavaa tekstiä, anteeks, mutta piti saada tää sydämeltä.

2 kommenttia:

  1. Ulos kaapista, nainen! 8) Ihmine tykkää iha mistä ite huvittaa: meikä voi iha suoraa tunnustaa diggailevasa Scandinavian Music Groupista, PMMP:stä, Totosta, Paganinista... Mut mä voin kyl kans myöntää lukeutuvani noihi Reckless Love -inhoojiin, ei siinä. Mut silti jokasel on oikeus olla iha ylpee fani, mitä muut siihe on sanomaa.

    VastaaPoista
  2. ulos "kaapista", kuuntele sitä mistä SINÄ tykkäät älä anna muiden vaikuttaa musiikkimakuusi tai mielipiteisiin. Minäkin tykkään Reckless lovesta ja myönnän sen ja myönnän myös käyneeni muutamalla keikallakin.

    VastaaPoista